Берое пред подписване с чужденец

Берое пред подписване с чужденец

Novsport

11-06-2018, 10:13

Берое започва днес в 19:00 часа подготовката си за новия сезон. Засега сигурните нови попълнения са две - левият халф-бек на Лудогорец Александър Василев и атакуващият халф на Славия Иван Минчев. Те вече подписаха със зелено-белитe u днес ще направят първа тренировка. Минчев се бе договорил с Берое още преди да спечели купата с белите.

От клуба обаче готвят и една изненада за заниманието. Според запознати, с Берое се очаква да се обвърже и класен нападател от чужбина. Засега неговото име и националност се пазят в тайна. "Работим по селекцията. Утре (б.а. - днес) ще има още новини. Ще има и други попълнения освен Иван Минчев и Александър Василев", сподели спортният директор на зелено-белите Валентин Грудев.

Берое очаква развитие и около евентуалното привличане на халфа Александър Цветков. Той е свободен агент, след като се оказа ненужен на старши треньора на Черно море Илиан Илиев. Бившият полузащитник на Литекс се опитвал да си уреди и трансфер в чужбина, но засега развитие в тази насока няма и е твърде вероятно да акостира под Аязмото.

Още преди заминаването за лагера в Банско на проби се очакват играчи от чужбина.

В 17:30 часа старши треньорът Александър Томаш ще даде пресконференция. Първото занимание ще започне в 19:00 часа.

Източник: Novsport

Последни новини