Георги Илиев: Заслужавахме да спечелим

Георги Илиев: Заслужавахме да спечелим

Novsport

30-07-2018, 22:38

Играхме много добре тактически, вкарахме два гола и заслужавахме да спечелим, категоричен беше капитанът на Черно море Георги Илиев след 2:2 срещу Левски на "Герена". Халфът вкара много красив гол, с който откри резултата.

"Имаше фаул, съдията го пропусна тактично. Кононго беше длъжен да остави топката на вратаря, случват се такива неща във футбола, на ако беше отсъдено нарушението нямаше да се стигне до тази ситуация", коментира Илиев по повод ситуацията при изравнителното попадение на "сините" в 90-ата минута. 

"Влязохме със страх във второто полувреме. Искахме да запазим резултата. Направихме грешки, от които Левски не се възползва. Все пак вкарахме два хубави гола. Допускаме индивидуални грешки, които внасят напрежение в целия отбор, това е нещото което трябва да коригираме", добави халфът.

"Футболът е игра на грешки, Всеки ги допуска важно е как ще ги коригираме. Нуждаем се от сплотяване на колектива, защото понякога на терена

се получават разногласия между отделните линии и футболисти", продължи той.

"Ради Василев е човек, на когото рачитаме, всеки е важен, вкара важни голове миналия сезон, надявам се скоро да е на линия", завърши Илиев.

Източник: Novsport

Последни новини