Таран на Черно море се връща в Испания

Таран на Черно море се връща в Испания

Novsport

06-01-2018, 11:55

Гамбийският нападател Бубакар Бакари разтрогна окончателно договора си със Черно море, за да подсили редиците на третодивизионния испански Сан Фернандо.

През изминалите четири сезона 2013 - 2017 година той беше част от състава на моряците, като записа за тях 85 мача и отбеляза 22 гола.

Бакари обаче получи три много тежки контузии по време на престоя си във Варна, които го държаха дълго време извън терените. Таранът се връща в Испания, откъдето дойде в Черно море, пише "Меридиан мач".

Междувременно стана ясно, че Черно море ще купи Венцислав Бенгюзов и Мехди Фенуш от Верея. За трансфери на двамата настоява треньорът Илиан Илиев, който ги познава отлично от съвместната им работа на „Трейс Арена".

Отборът има още интерес към Исмаил Иса, както и към бившия халф на тима Даниел Димов, който се прибира от Турция.

„Петьо Костадинов и Боян Пейков влизат в щаба ми. Не бе моментът да дойда по-рано в Черно море, нямаше да е коректно към играчите на Верея. На 8 януари започваме подготовка. Искам да сме в Турция, там времето е добро и има силни съперници. Най-важното е да върнем феновете на стадиона", коментира пред „Дарик" Илиан Илиев. 

Източник: Novsport

Последни новини