Томаш: Загубите трябва да се приемат с усмивка, а победите със скромност

Томаш: Загубите трябва да се приемат с усмивка, а победите със скромност

Novsport

26-04-2019, 23:05

Треньорът на Берое Александър Томаш показа джентълменско отношение след успеха с 2:1 над Левски на “Герена”. Той заяви, че загубите трябва да се приемат с усмивка, а победите със скромност. Наставникът обяви, че не е изненадан от успеха на старозагорци, които във всеки мач излизат да играят футбол и да търсят трите точки.

“Първо искам да пожелая на всички българи весело посрещане на празниците, здраве и късмет! Това е най-важното. В живота, когато имаш нещо, в което вярваш, трябва да го запазиш по-дълго."

"Иначе ние бяхме отборът, който искаше  да играе футбол и да контролира нещата. В началото имахме респект от името на Левски, но след 20-ата минута ние контролирахме нещата. Не ми хареса, че в някои отигравания действахме бавно с топката, но през второто полувреме реагирахме по най-добрия начин."

"С пускането на един футболист, който притежава детайлите, стигнахме до победата. Въпросът е че той е на пределна възраст. Такива играчи струват пари. Богатство е, че притежаваме такъв футболист и че той разбира какво искаме. Той е отдаден изцяло на Берое. За 20 минути тотално преобрази отбора с игра, с присъствие, с думи."

"Изцяло изненадахме Левски, като играхме без централен нападател. Искахме да притежаваме топката. Ние го тренираме това. Загубите трябва да се приемат с усмивка, а победите със скромност. Първенството е доста изравнено, получават се изненадващи за някои хора резултати, не и за мен. Има странични фактори, които не зависят от мен”, заяви Томаш.

Източник: Novsport

Последни новини