Чавдар Цветков: В Търнава трябва да играем все едно е 0:0

Чавдар Цветков: В Търнава трябва да играем все едно е 0:0

Novsport

31-07-2019, 08:51

Доскорошният спортен директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков, а в момента съветник на собственика Христо Крушарски по спортните въпроси, заяви, че тимът трябва да подходи така в реванша със Спартак Търнава, че все едно първият мач е завършил 0:0.

Както е известно, смърфовете взеха чиста победа на "Лаута" - 2:0. Двубоят в Словакия е утре в 21:45 часа. Срещата ще бъде излъчена пряко по Диема спорт.

"Чака ни здрава битка. 2:0 е много коварен резултат. Тези мачове са малко по-различни от срещите за първенство. Нито за миг не може да се отпускаш. Видяхме, че Спартак Търнава отстрани така Радник Биелина в първия кръг. Но да речем, че мач с мач не си прилича.

Отиваме там да се надиграваме, а не да се браним. Ще търсим гол, за да ги отстраним", каза пред "Тема спорт" легендата на Славия.

"Като изключим първите 15 минути на мача в Пловдив, надиграхме Спартак Търнава тотално. Сега там трябва да играем все едно е 0:0, за да не повторим Радник Биелина", добави Цветков.

"Дано да продължим и да има поне още една голяма европейска вечер в Пловдив. Дай Боже да стигнем колкото се може по-напред", пожела си Чавдар Цветков. 

Той изгледа снощи тренировката на черно-белите в комплекс "Царско село". Заниманието премина и под зоркия поглед на собственика Христо Крушарски.

Източник: Novsport

Последни новини