Акрапович: Много е сладко! Ще ставаме тепърва още по-добри

Акрапович: Много е сладко! Ще ставаме тепърва още по-добри

Novsport

18-12-2020, 20:07

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович бе много щастлив след успеха над Левски с 1:0. Той поздрави играчите си. Акрапович призна още, че има оферти към Али Соу.

"Много е следко. Играчите си поиграха с нервите на феновете и на мен. Трябваше да затворим мача по-рано. Трябваше да вкараме повеме голове. През първото полувреме беше по-сладко. Днес не дадохме на противника нито един шанс", започна специалистът.

"Дербито винаги е дерби. Никой не се отказва. И двата отбора са надъхвани от феновете. Никой не иска да се срамува пред феновете. Играчите показа морала. За в бъдеще трябваше да разчитаме на този морал. Днес не получихме гол. В последните мачове имаме допуснати само 3 гола, мисля. Доволен съм много от целия отбор и как приеха стилът ми на игра. Смятам, че ще станем още по-добри", заяви той.

"Не можах да сменя Амос Юга, защото нямам такъв тип играч. Той и "шеф" на терена. Аз имам самочувствие като треньор, когато той е на терена. В тази ситуацията той искаше да изрита топката, но уцели противника. Не му се сърдя. Спечелихме три точки, това е важното", обяви Бруно Акрапович.

"1:0 за мен е достатъчно. Това са три точки. За мен има по-голяма значение нещо друго. Важно е да не се скриваме на терена. Винаги ще е трудно за противниците ни да ни поледят, когато сме стабилни", добави той.

"Разчитам на всички играчи. Със сигурност има оферти за Али Соу. Но той е футболисти за много пари. Ще видим, може да се искат още пари за него. Нямам голяма нужда от играчи. Вече сме близо до това футболистите да разбират моите виждания. Единствено трябва да вкарваме положенията си", заяви още Акрапович. 

Източник: Novsport

Последни новини