Арда - Левски, интересни първи минути

Арда - Левски, интересни първи минути

Topsport.bg

27-11-2021, 17:22

Съседите в класирането Арда и Левски ще премерят сили днес в двубой от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата на "Арена Арда" започва в 17:30 часа.

Двата тима са в подножието на Топ 6, където се целят. По-рано през сезона кърджалии спечелиха с 2:0 в София, но доста неща се промениха от тогава. И двата клуба са с нов треньор, а и временните им позиции са разменени, като столичани са с точка в повече.

Арда се справи доста добре под ръководството на Георги Чиликов, но въпреки това бе назначен по-опитен специалист в лицето на сърбина Славко Матич. Неговите възпитаници не успяха да го зарадват при неговия дебют след допуснат пълен обрат на "Българска армия" от ЦСКА (1:2). Тази загуба бе първа за Арда от четири кръга насам.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Макар да има леки проблясъци в играта на Левски след идването на Станимир Стоилов начело на тима, все още столичани не могат да влязат в особено добър ритъм. Отборът редува добри и лоши резултати и това е причината все още да е по-близо до изпадащите, отколкото до лидерите в класирането.

В състава на Левски голямата липса е тази на трайно контузения Георги Миланов, който ще бъде аут между 30 и 50 дни. Радослав Цонев бе с настинка през седмицата, но се очаква да играе днес, но Драган Михайлович остава под въпрос. Мартин Петков е с мускулна травма, докато Здравко Димитров също има болежки, но се очаква да бъде на линия за сблъсъка.

Източник: Topsport.bg

Последни новини