Ачиари: Поздравявам моите играчи, играхме срещу много силен отбор

Ачиари: Поздравявам моите играчи, играхме срещу много силен отбор

Topsport.bg

26-09-2023, 19:31

Старши треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари говори след нулевото равенство с ФК ЦСКА 1948.

"Поздравявам момчетата за добрия мач, който изиграха. Жалко е, че не успяхме да вкараме гол от всички ситуации, които имахме. Много съм доволен, защото играхме срещу много добър отбор", започна Хосе Луис Ачиар.

"Имахме интензитет, имахме доста положения. Поздравявам моите играчи. Мисля, че нашите фенове трябва да са доволни, защото момчетата се раздадоха на 100%, но не успяхме да спечелим мача за тях", каза още треньорът на Берое.

"Миналата седмица имахме добър мач, но когато имаме три мача ще има ротации и ще видя всички футболисти. Нямам съмнения, че това е пътят - да се забавляваме на терена и да играем нашата игра."

"Мога да говоря за тези два мача, които водих аз. Трябва да работим върху завършващия удар. Доволен съм, защото успяхме да направим ситуации. Нямам съмнение, че и головете ще дойдат."

"Хората от треньорския щаб ми разказаха за дербито, но аз мислих само за този мач срещу ФК ЦСКА 1948. Утре вече ще започна да разучвам историята на това дерби. Казаха ми, че ще бъде без публика този мач. Би било хубаво да е с публика и да подарим една победа на нашите фенове", каза Ачиари относно следващия мач на Берое, който е с Ботев Пловдив на 30 септември

Източник: Topsport.bg

Последни новини