Битката на букмейкърите в България

Битката на букмейкърите в България

30-07-2016, 17:56

С наближаващото начало на повечето европейски първенства, наближава и началото на новият сезон на залаганията. Залозите на спортни събития и най-вече на футбола, са много широко разпространени и се славят с голяма маса залагащи. Освен това, да си разбирач на мачовете от топ първенствата на Европа и да правиш успешни прогнози си е доста добро качество. В България има много хора, любители на спортните залози онлайн. В това няма нищо лошо. Залагането трябва да бъде за удоволствие и в мярка, а ако донесе определена печалба, добре е дошло. Доста европейски първенства вече стартираха, както и турнири, като Шампионска Лига и Лига Европа, които все още са в ранна фаза. А и както споменахме, с наближаването на старта за големите първенства, които привличат най-много залози и интерес, битката на букмейкърите в България отново ще бъде възродена. Всеки ще се опита да привлече повече клиенти, като предложи нещо по-добро от своите съперници. Изборът на даден букмейкър, обаче зависи изцяло от залагащия.

Кои са големите участници в тази битка?

Определено най-големите букмейкърски компании, които ще се борят за нови клиенти през предстоящия сезон са няколко. Efbet е една от тези компании. Букмейкърът ще се опита да привлече на своя страна залагащите, чрез атрактивни оферти и богат набор от предложения за залози. Букмейкърската компания Betfair също ще влезе в битка. Освен, че предлага залози за спортни събития, компанията има и така наречената Спортна Борса, от която клиентите ѝ могат да се възползват. Betfair се стреми да привлече клиенти с много добри оферти и силно завишени коефициенти за определени мачове за новите си клиенти. Букмейкърската къща Sportingbet е още един биткаджия в тази оспорвана борба за надмощие. От компанията имат много добри оферти и бонуси за своите клиенти, а възможностите на залог за различни събития също са много приемливи. Последният участник в тази голяма битка е Bet365. Наскоро компанията придоби и лиценз за предлагане на хазартна дейност за спортните си пазари в нашата страна, а след това рестартира изцяло работата си в България, като изтри всички вече съществуващи акаунти. Bet365 предлага много добри бонуси и различни оферти за големи европейски мачове, както и има изключително богат арсенал от събития, предлагани за залог, така че също е доста примамлив избор за залагащите на спортни пазари онлайн. Тези четири букмейкъра ще се борят за надмощие в тази сфера за България и е сигурно, че битката ще бъде доста оспорвана.

Кой ще спечели тази битка?

Отговорът на въпроса, кой букмейкър ще спечели най-голямо влияние на българския пазар, не може да бъде напълно сигурен, но едно е сигурно – ще спечелят и четирите! Не е ясно кой букмейкър, колко клиенти ще привлече, но всеки от тях ще има голям брой такива. Има хора с регистрации и в 4-те букмейкърски къщи, хора, които търсят най-добрия коефициент за определено събитие и залог. Букмейкърите печелят, това е ясно. Залагащи има много, но не всеки от тях е на печалба. Залаганията изискват много голяма отдаденост, която не всеки може да постигне. Всеки букмейкър ще се стреми да привлече повече хора на своя страна чрез специални оферти и атрактивни коефициенти. В България онлайн залаганита са доста добре познати и много хора се възползват от тях, понеже са удобни за използване и предлагат много голям набор от възможности за залог. В крайна сметка, изборът на всеки от Вас за предпочитан букмейкър е изцяло личен и въпрос на собствена преценка.

Още малко за букмейкърите в България

Онлайн пазара за спортни събития в България е доста голям. Който и букмейкър да изберете, ще получите даден бонус или оферта. Но, това не е основното, понеже букмейкърските компании отправят тези предложения за всеки човек с цел да го привлекат, но зад тези оферти стоят определени условия и правила, които трябва да спазвате, а за някои хора, те могат да се окажат доста неприятни или да не ги харесат. Затова, преди всичко, трябва да се запознаете с основните качества и харакеристики на всеки букмейкър, за да бъдете сигурни в избора си, когато „претеглите” различните възможности. Efbet, Bet365, Betfair и Sportingbet (повече за тях на официалния сайт за ревюта на всички букмейкъри за България- Betenemy) се борят за надмощие помежду си, отправят най-различни предложения, които не са лоши, но в крайна сметка букмейкърът, който ще спечели битката за Вас, избирате и решавате самостоятелно! За да направите правилния избор на букмейкър, при който да залагате, трябва много добре да сте го проучили!