Боримиров: Левски е на прав път, Божков е сериозен човек с амбиции

Боримиров: Левски е на прав път, Божков е сериозен човек с амбиции

Novsport

24-02-2019, 15:30

„Синята“ легенда Даниел Боримиров коментира успеха на Левски над ЦСКА с 1:0 във вечното дерби от XXIII кръг на Първа лига, извел тима на втората позиция във временното класиране.

Бившият капитан на 26-кратния шампион на България изрази мнение, че момчетата на Георги Дерменджиев са били по-добри и заслужено са спечелили трите точки, а идването на Васил Божков на “Георги Аспарухов” ще стабилизира клуба.

“Качеството на играта днес нямаше значение. Най-важна бе победата. Разбира се, има какво още да се желае от представянето на играчите, но с оглед класирането трите точки бяха много важни. Сега се изравнихме със съперника и мислим за мача със Славия. Съжалявам, че не победихме с по-изразителен резултат, тъй като 45 минути играхме с човек повече”, коментира Боримиров.

“Левски върви по правилен път. Нека мислим мач за мач. Апетитът идва с яденето. Спокойствието, което ще внесе тази победа, ще позволи на Георги Дерменджиев и екипа му да работят нормално”, каза още петкратният шампион със “сините”, след което коментира и идването на Васил Божков:

“Васил Божков е един доста сериозен човек с амбиции. Той ще внесе една финансова стабилност в клуба, а това ще доведе до една по-спокойна работа.“

Източник: Novsport

Последни новини