Ботев (Пд) - Крумовград 0:0

Ботев (Пд) - Крумовград 0:0

Topsport.bg

20-08-2023, 18:58

Ботев (Пловдив) посреща тима на Крумовград в среща от 6-ия кръг на efbet Лига. Двубоят на стадион "Христо Ботев" започва в 19:00 часа.

Домакините все още търсят успеха, който убягва на Ботев от началото на сезона. "Канарчетата" са в криза откъм резултати и напрежението в отбора е голямо. След загубата от Хебър с 0:1 преди седмица, феновете на Ботев имаха разговор с футболистите и наставника Станислав Генчев.

Ботев има едва две точки в актива си, което не отговаря на очакванията, които имаше към отбора преди началото на сезона. През седмицата към състава се присъедини новото попълнение Ивелин Попов, който ще има задачата да внесе опит в съблекалнята на пловдивчани.

В същото време новакът Крумовград показа, че има своите достойнства и записа два значими успеха като домакин. Те дойдоха срещу шампиона Лудогорец и ФК ЦСКА 1948.

Трима играчи на Крумовград няма да могат да вземат участие в днешния двубой с Ботев. Димитър Тонев, Бисер Бонев и Джеферсон са преотстъпени от Ботев на Крумовград и според клаузи в договорите им няма да могат да вземат участие в този двубой.

На този етап старши-треньорът на Ботев Станислав Генчев няма да може да разчита на наказания Джеймс Ето"о и контузените Думбуя и Уме Емануел. От наказание пък се завръща Антонио Перера.

Главен съдия на срещата е Красен Георгиев от Варна, с помощници Христо Хаджийски и Мирослав Симеонов. С ВАР ще се занимават Драго Драганов и Красимир Атанасов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Георги Йорданов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини