Валентич: Надявам се скоро да дойдат още един-двама играчи

Валентич: Надявам се скоро да дойдат още един-двама играчи

Novsport

06-02-2021, 21:14

Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич говори пред медиите след последната контрола на "канарчетата" преди началото на втория полусезон. Пловдивчани надвиха Царско село с 3:0. 

"Не е лесно да се играе в последна приятелска среща преди старта на шампионата. Много играчи са притеснени от това да не се контузят точно преди началото, но това, което видях, ми хареса. Отбелязахме три гола и имахме още две добри възможности. Харесва ми агресивността ни, но не ми хареса как играем в нападение. Най-важното днес е, че не допуснахме гол. Това ни е първият такъв мач. Трябва да сме свежи преди началото на сезона, защото в контролите е едно, а в официалните мачове - съвсем различно. В интензивността, в агресивността, във всичко", сподели Валентич. 

"Спечелихме четири мача, но те вече са минало и нямат значение. Работата ми е да подготвя отбора за предстоящите срещи. Трябва да опитаме да печелим срещу добри отбори като Арда. Имаме много играчи, които могат да изиграят интензивни и агресивни 90 минути, но и много играчи са все още изморени. Миналата седмица тренирахме екстремно физически. Сега имаме 5-6 дни да се освежим и да се подготвим, за да покажем по-добър футбол.

Трансферният прозорец затваря на 28-и февруари. Продължаваме да работим, не сме приключили. Знаем какво искаме и знаем на каква позиция какъв играч ни трябва. Надявам се, че скоро ще дойдат още един-двама играчи. Няма значение дали играчите са от Швеция, България или Бразилия. Просто ми трябва добър играч", каза още той. 

Източник: Novsport

Последни новини