Вили Вуцов: Преживях много тежки мигове, но отлепих от дъното

Вили Вуцов: Преживях много тежки мигове, но отлепих от дъното

Topsport.bg

25-10-2023, 20:55

Старши треньорът на Янтра Габрово Велислав Вуцов, който е с диабет, коментира здравословното си състояние пред клубната телевизия. Той заяви, че е "отлепил от дъното", като ще носи ботуш поне още два месеца. Желанието му е да излезе от ролята на "съжалявания".

"От чисто здравна гледна точка, преживях доста тежки мигове, те не са и мигове, а периоди. Положението ми в никой случай не беше добро. Имаше доста сериозни опасности за сериозни неща. Искам да кажа, че благодаря и после да се извиня на мои близки, приятели, неприятели, които ме подкрепиха", започна Вили Вуцов.

"Получих хиляди съобщения. В първия ден, в който се разбра, че положението е много тегаво, започнаха по 200 обаждания на час. Спрях да вдигам. Оставих четири телефона, с които исках да имам връзка. Извинявам се, че не вдигах, но ми дойде до гуша да обяснявам на всички какво, защо. Знам, че всички са го правили с добра умисъл, но нямах сили. Приятно съм изненадам от стотиците ми приятели. Светльо като отиде на лагер в Банско със Славия, имаше много хора, които изразиха готовност да ми помогнат. Не мога да кажа, че съм се излекувал", каза още той.

"Периодът на лечение ще е доста дълъг. Отлепих от дъното. Имаше лечения от хиляди посоки. Благодаря, че беше открито това, което ми има. С този ботуш ще съм сигурно поне два месеца. Трябва да се ударя по главата, защото този диабет, който допуснах, направи всички последствия. На много хора станах в тежест, не искам да съм в тежест. Искам аз да съм в помощ на другите. Не искам да бъда толкова съжаляван. Положението не беше ОК, но не обичам да съм в ролята на съжалявания", добави Велислав Вуцов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини