Георги Александров: Не ни е страх от ЦСКА

Георги Александров: Не ни е страх от ЦСКА

Novsport

24-04-2021, 17:26

Защитникът на Левски Георги Александров, който е юноша на клуба, говори пред медиите преди дербито с ЦСКА в неделя.

"Очаквам да се представим подобаващо, за да опровергаем всички критики към нас. Излизаме с мисълта за победа и да се представим по най-добрия начин. Не е лесно, но се справяме. Треньорите ни вдъхват самочувствие и увереност. 

Това е Вечното дерби. Този мач е за публиката, трябва да излезем и да покажем най-доброто от себе си и дай Боже ако можем да победим. Ние ще дадем максимума от себе си. Не мисля, че има притеснение или страх в някой от футболистите.

Благодаря на феновете, че стоят зад нас в тези времена. Да бъдат сигурни, че ще покажем най-доброто от себе си. 

За съжаление разликата в България е огромна между юношеския и мъжкия футбол и напрежението и чисто физически изостават 19- годишните от мъжкия футбол. Започнах да навлизам в нещата. Почувствах се прекрасно, когато разбрах че ще играя за мъжкия тим, живея от другата страна на булеварда. Сбъдната мечта за едно момче като мен. 

Всеки приема нещата по различен начин. Зависи от възпитанието дали ще се вдигнеш в облаците, или ще останеш здраво стъпил на земята. Избирам кариерата пред парите. Не е моя работа да говоря за парите, а на ръководството", заяви Александров. 

Източник: Novsport

Последни новини