ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лудогорец - Еспаньол (СЪСТАВИТЕ)

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Лудогорец - Еспаньол (СЪСТАВИТЕ)

Novsport

07-11-2019, 20:50

Поредният европейски тест за Лудогорец предстои тази вечер, при това не къде да е, а в Испания. В мач от група "Н" на Лига Европа разградчани гостуват на Еспаньол.

Срещата е много важна за разградчани, които се намират на втората позиция с 6 точки, но загубиха първата битка с испанците на родна земя след поражение с 0:1.

Играчите на Станислав Генчев ще трябва да се борят и срещу статистиката тази вечер, която е красноречива. Нито един български отбор не е печелил на испанска земя в евротурнирите от общо 22 мача.

Станислав Генчев няма проблем с контузени или наказани играчи. На вратата по всяка вероятност ще застане Пламен Илиев, а в защита пред него ще действат Антон Недялков, Рафаел Форстър, Козмин Моци и Сисиньо.

В средата на терена по всяка вероятност ще играят Стефан Баджи, Абел Анисе и малко по-напред Марселиньо. По двете крила - Вандерсон и Джоди Лукоки, а на върха на атаката Клаудиу Кешерю.

При успех срещу каталунския тим "орлите" ще се доближат максимално до преминаване в следващата фаза на Лига Европа. В момента водач на групата е именно Еспаньол със седем точки, а Лудогорец има шест. Унгарският Ференцварош има четири, а ЦСКА (Москва) - 0. В следващите си два мача от турнира българският шампион гостува на "армейците" в Москва и посреща в Разград шампиона на Унгария.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО МАЧА -  ТУК и ТУК

-----------------------------------------------------------------

ЕСПАНЬОЛ - ЛУДОГОРЕЦ 0:0

Еспаньол: 13. Диего, 6. Лопес, 14. Мелендо, 17. Вия, 18. Корчия, 20. Еспиноса, 22. Варгас, 23. Гранеро, 24. Калеро, 26. Лозано, 31. Кампусано

Резерви: 1. Прието, 3. Педроса, 7. Ву, 9. Ферейра, 10. Дардер, 15. Д. Лопес, 34. Гомес

Лудогорец: 23. Илиев, 3. Недялков, 4. Сисиньо, 5. Терзиев, 25. Баджи, 28. Кешеру, 44. Горалски, 84. Марселиньо, 88. Вандерсон, 90. Форстър, 92. Лукоки

Резерви: 33. Ренан, 10. Швиерчок, 12. Анисе, 13. Чибота, 18. Дяков, 22. Икоко, 30. Моци

------------------------------------------------------------------

Източник: Novsport

Последни новини