Димов: Неочаквана загуба, но в крайна сметка момчетата на Етър се бориха

Димов: Неочаквана загуба, но в крайна сметка момчетата на Етър се бориха

Novsport

04-12-2020, 21:57

Футболистът на Черно море Даниел Димов смята, че „моряците“ са изпуснали добра възможност да увеличат актива си в двубоя срещу Етър. Варненци загубиха у дома с 0:1. Димов заяви, че Черно море е проспал първото полувреме и е трябвало да бъдат отсъдени две дузпи.

„Неочаквана загуба, но в крайна сметка момчетата на Етър се бориха. Теренът не беше в най-доброто състояние, това не е оправдание. Смея да кажа, че първото полувреме го проспахме. През второто полувреме създадохме три много чисти ситуации и малшансът ни коства. За други работи сами видяхте как положения се пропускаха с лека ръка, но да не влизаме в тази тема. Възстановяваме се, жалко, защото беше добър шанс за нас да увеличим актива си“, заяви Димов.

„На момента се взимат решенията, но и в двете спорни ситуации по-скоро трябваше да се отсъди дузпа. И в двете ситуации нарушенията започват в наказателното поле и не виждам каква е причината и основанието да не се дадат. Да не влизаме в тази посока. На мен повече ме е яд, че не си реализирахме нашите положения, където се вижда плода на целия труд, който хвърлихме, но гледаме напред и се възстановяваме за следващия мач“, каза още той.

Източник: Novsport

Последни новини