Ел Маестро: Разочарован съм, имаше повече битка и по-малко футбол

Ел Маестро: Разочарован съм, имаше повече битка и по-малко футбол

Novsport

01-09-2018, 20:54

„Очевидно съм разочарован, защото, ако искаме да постигнем своите цели през сезона, трябва да печелим такива мачове.“

Това каза Нестор Ел Маестро след нулевото равенство на ЦСКА срещу Ботев в Пловдив. След него „червените“ оглавиха класирането на Първа лига с 16 точки в актива си, колкото има и Левски преди домакинството си на Берое в София.

„Пловдив не е лесно място за гостуване, но ЦСКА трябва да печели такива срещи. Разочарован съм най-вече от резултата, имаше повече битка и по-малко футбол. Хубавото е, че показахме, че можем да се борим, но очевидно трябва да играем по-добре и да създаваме повече положения, макар това да не е лесно място за игра“, каза треньорът на „червените“.

„Сега имаме две седмици да се подготвим по-добре за следващия мач. Докато разликата на върха е малка, нищо не е загубено. Всяка седмица можеш да печелиш или да губиш точки – първенството е дълго. Стартът ни не е лош, но не сме перфектни и трябва да се подобряваме. Сега трябва да гледаме напред и да се подготвим още по-добре за следващите срещи“, допълни Ел Маестро и бе попитан дали очаква нови попълнения на „Българска армия“.

„Не знам, но аз съм доволен от играчите, с които разполагам. Имаме добър отбор, щастлив съм с този състав, просто трябва да се трудим неуморимо, за да ставаме по-добри.“

Източник: Novsport

Последни новини