Здравков: Няма как да не ни е яд, можехме да водим с два или три гола до почивката

Здравков: Няма как да не ни е яд, можехме да водим с два или три гола до почивката

Novsport

13-03-2021, 18:43

Наставникът на Ботев Враца Антони Здравков обобщи сезона на отбора си след края на мача с Левски. Треньорът призна, че тимът е изиграл страхотно първо полувреме, но липсата на концентрация пред гола не е позволила на врачани да „решат мача” срещу „сините”. Ботев допусна пълен обрат от 1:0 до 1:3 през второто полувреме.

„След първото полувреме, когато не можахме да отбележим дузпа и чисто положение и да поведем с 2-3:0 – без значение и мачът свършваше. Допуснахме елементарна грешка при първия им гол, вторият не искам да го коментирам, а оттам отборът рухна. Не успя да повярва повече в себе си, че може да направи нещо повече”, започна Здравков.

„Тази игра се брои на голове. Вкарахме Левски под напрежение, а при втори гол щяха да са под още по-голямо. Вкарваме втори гол и мачът свършваше. За съжаление имаме и други добри полувремена и мачове, но не вкарваме. Затова нямаме добри точки. Това при нас гранични не с нещастие, не с карък, а не знам с какво. Не подценяваме ситуациите, а по-скоро нямаме спокойствие”.

„Мисля, че преломният момент дойде след отбелязването на втория гол от Левски. Там момчетата не вярваха, че могат да го обърнат мача. Няколко пъти заявих, че след като сме достигнали до четвъртфиналите за Купата на България, то трябва да подходим сериозно. Не отписваме този мач или турнир. Трябва да дадем максимума от себе си”, продължи Сухия.

„Един мач е за Купата и всичко може да стане. При всички положения ще се постараем да изглеждаме, както днес по време на първото полвуреме”, обобщи Антони Здравков.

Източник: Novsport

Последни новини