ИЗВЪНРЕДНО: Апокалипсис в Разград прекъсна Лудогорец - Берое!

ИЗВЪНРЕДНО: Апокалипсис в Разград прекъсна Лудогорец - Берое!

Novsport

26-09-2020, 20:28

 Лудогорец приема Берое в сблъсък от 7-ия кръг на efbet Лига. Първият срещу втория във временното класиране се изправят един срещу друг на "Хювефарма Арена" в 18:45 часа. Домакините ще опитат да спрат безупречните до момента старозагорци и да ги свалят от върха. Гостите обаче със сигурност не идват в Разград като обречени и ще направят всичко възможно, за да си тръгнат с нещо от този мач.

Берое е приятната изненада от началото на сезона. Възпитаниците на Димитър Димитров все още не знаят що е загуба и записаха 4 победи и 2 равенства на сметката си до момента, като така се озоваха на 1-ото място във временното класиране.

Лудогорец пък започна сезона с изненадваща загуба с 1:3 от Ботев (Враца). След това обаче разградчани настъпиха газта и записаха 4 поредни победи. В последния кръг обаче добрата им серия бе спряна от ЦСКА след равенство 2:2 на "Армията". Сега "Орлите" ще искат да се върнат на победния път и да си върнат първата позиция в класирането.

Статистиката е изцяло на страната на "зелените". Те са в удивителна серия от 34 поредни мача без загуба на своя стадион в първенството. В мачовете с Берое разградчани също имат смазващо предимство от 17 победи, 8 равенства и едва 2 поражения.

СЪСТАВИ:

Лудогорец: Пламен Илиев, Антон Недялков, Сисиньо, Алекс Сантана, Оливие Вердон, Стефан Баджи, Клаудиу Кешеру, Козмин Моци (к), Бернард Текпетей, Доминик Янков, Каули Соуса

Берое: Християн Василев, Теди Мезаг, Александър Цветков (к), Гаюс Макута, Алиун Фал, Ибрахима Конте, Жозе Перейра, Георги Ангелов, Крум Стоянов, Еривалдо Ферейра, Иван Минчев

Двубоят ще бъде излъчен в ефира на Диема спорт, а на живо може да гледате ТУК.

Лудогорец - Берое 2:0

1:0 Кешеру (18)

2:0 Сисиньо (23)

В 68-ата минута играта бе спряна за кратко заради проблеми с осветлението на „Хювефарма Арена“, които се появиха отново след десет минути.

В 80-ата реферът изведе играчите извън терена, докато бъде решен казусът с  осветлението.

Проливният дъжд наводни терена в Разград, изчаква се решение дали ще бъде подновена срещата.

Източник: Novsport

Последни новини