Керкез: Много неща се случиха, но след цялата тази буря вярвам, че ще дойде и спокойствието

Керкез: Много неща се случиха, но след цялата тази буря вярвам, че ще дойде и спокойствието

Topsport.bg

21-10-2023, 16:29

Душан Керкез остана доволен след победата на Ботев (Пловдив) срещу Ботев (Враца) с 5:3. Специалистът сподели, че отборът му играе под голямо напрежение във всеки мач.

"Беше страхотен момент за феновете. Имаше много промени в мача. Искам да поздравя футболистите ми. Те показаха характер и качество.

Случва се, когато всеки мач играеш под голямо напрежение. Нашата ситуация е такава. Трябват ни точки. Психологията има много сериозно влияние в такива моменти. Наши грешки връщаха Ботев Враца в двубоя. Те също имат качество. Не е лесно да се играе срещу този отбор.

Не бих искал да получаваме толкова голове. В последните 10 дни тренирахме много добре. Бях сигурен, че футболистите ще дадат всичко. Трудна е ситуацията, но трябва да взимам решения в името на отбора. Благодаря на феновете, които дойдоха днес.

Много неща се случиха, но след цялата тази буря вярвам, че ще дойде и спокойствието. За мен този мач бе най-важният за сезона. Хората няма нужда да се притесняват - ще даваме всичко. Дали ще вземем точки, зависи от много неща", завърши Керкез.

Източник: Topsport.bg

Последни новини