Крумовград - ФК ЦСКА 1948 1:0 (Развой на срещата по минути)

Крумовград - ФК ЦСКА 1948 1:0 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

14-08-2023, 22:00

Новакът в елита Крумовград посреща ФК ЦСКА 1948 в последния мач от петия кръг в efbet Лига. Срещата на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика" в Пловдив стартира в 21:15 часа.

Домакините остават с трите точки, завоювани срещу шампиона Лудогорец, тъй като последваха три поредни загуби от ЦСКА, Черно море и Берое. Интересното е, че паднаха по четири гола в двете домакинства до момента на Крумовград срещу "орлите" и "моряците".

Наставникът на отбора - Неманя Миланович, няма кадрови проблеми с контузени или наказани играчи, така че може да разчита на оптимален състав, отбелязва "Спортал".

Гостите вече допуснаха първа грешна стъпка през сезона и то срещу неочакван противник - 1:1 в домакинството си на Хебър Пазарджик в предишния кръг, като тимът на Атанас Рибарски дори бе с човек повече на терена.

"Червените" обаче могат да се похвалят със силен и доста изненадващ трансфер. В клуба пристигна националът Никола Илиев, който бе един от големите таланти в примаверата на Интер и се очаква да дебютира днес.

Европейското участие на ЦСКА 1948 приключи бързо, но пък достойно. Сега тимът е изцяло съсредоточен върху изявите на местно ниво и днес ще се опита да се върне на победния път, след като няма успех в три поредни мача във всички турнири.

Извън състава за днешния сблъсък остават Евгений Сердюк, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които продължават да лекуват контузии. Главен съдия на срещата ще бъде Драгомир Драганов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини