Левски - Царско село 1:1, Цонев изравнява резултата

Левски - Царско село 1:1, Цонев изравнява резултата

Topsport.bg

14-08-2021, 19:48

Левски приема Царско село в търсене на първа победа за сезона. Срещата е от 4-ия кръг на efbet Лига и започва в 21:00 часа на "Герена". 

"Сините" са на дъното във временното класиране, след като записаха пореден антирекорд и започнаха сезона с три поредни поражения. Феновете, които оказват безпрецедентна подкрепа на отбора и по време на мачовете са повече, отколкото тези на столичен тим на евромач, се надяват най-после да имат поводи за радост.

В същото време Царско село също не върви добре в първенството, като има две равенства и една загуба, които му отреждат 11-ата позиция.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТЪТ В МАЧА!

Треньорът на "сините" Живко Миланов ще направи поне три промени в състава си. Аут за мача е Христофор Хубчев, но липсата му не е решаваща. Отляво на отбраната ще бъде върнат Иван Горанов. На врата ще е капитанът Николай Михайлов, а пред него в сърцето на отбраната ще играят Христос Шелис и Георги Александров. Отдясно опции са Ивайло Найденов и Патрик-Габриел Галчев. Не е изключено първият да започне в халфовата линия до Борислав Цонев, а Симеон Славчев да седне на пейката. Отляво на фланга сред титулярите ще се завърне Здравко Димитров. Отдясно отново ще е Билал Бари. Като плеймейкър ще действа Георги Миланов. На върха на атаката отново ще бъде Андриан Краев, който все още няма гол за Левски, но въпреки това твърдо е налаган като централен нападател. 

Треньорът на тима Антони Здравков - Сухия, който водил и "сините", обаче не иска момчетата му да лежат на стари лаври и ги готви сериозно за мача. Той няма проблеми с наказани и контузени и се надява и довечера тимът му да си тръгне с точки от "Герена".

Източник: Topsport.bg

Последни новини