Любо Пенев: Получи се едно недоразумение и изпуснахме още 2 точки

Любо Пенев: Получи се едно недоразумение и изпуснахме още 2 точки

Topsport.bg

06-11-2021, 14:43

Треньорът на Царско село - Любослав Пенев остана доволен от равенството на тима му 1:1 с Черно море. Ето какво каза той:

"Изиграхме добър мач тактически мач почти до края. Получи се едно недоразумение и изпуснахме още 2 точки. Аз съм оптимист и виждам как се развива отборът. Има подобрение, което ме радва. Видяхме го през целия мач. Харесва ми и продължаваме да работим, това което искаме.

Аз непрекъснато обяснявам на момчетата, че без борба няма напредък. Винаги можеш повече. Трябва да се стремим към това нещо. Трябва да се заложи в главата и да се знае, че винаги можем да дадем повече.

С риск да се повторя - за мен добър мач. Оставам с положителните моменти. Разбира се, на разбора ще бъдат направени и нужните корекции. Че сме изиграли добър мач и сме спечели точка, не значи че трябва да се главозамайваме. Скромничко и по пътеката.

Възможно е да се огледаме за свободен агент по време на паузата. Това, че не сме запълнили групата, не означа, че не можем да изиграем мача.

Ще имаме контрола най-вероятно другия петък. Другите неща са тайни на професията. Всеки треньор има виждания, режим на работа и така нататък", каза Пенев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини