Люпко Петрович: Може и утре да се махна – няма проблеми

Люпко Петрович: Може и утре да се махна – няма проблеми

Novsport

01-09-2019, 20:07

Публиката има право да критикува. Аз лично може и утре да се махна – няма проблеми. Това не е грижа за мен и не се страхувам, обяви треньорът на ЦСКА Люпко Петрович след дербито с Левски, завършило 2:2. 

„През първото полувреме Левски беше по-добрият отбор. Имаха две възможности и ни вкара два гола. Поправихме грешктие си през втората част, направихме две смени и изравнихме резултата. Бяхме много по-добри. Не загубихме, което е най-хубавото в този двубой”, каза още Люпко.

„Мисля, че днес спечелихме точка. През първото полувреме играхме по-добре до техния първи гол. Левски вкара при първата си атака и това се оказа проблем за нас. Извличаме си поуките и се надявам в бъдеще да сме много по-добри. Имахме проблеми и в този мач, както и в предходните. Сега ще играят тези, които са най-добри. Нормално е, когато губиш с 0:2, треньорът да е виновен. Поздравявам играчите ми за представянето през второто полувреме. Не ги оправдавам за първото полувреме. Жеферсон беше контузен. Имаше няколко тренировки, но не достатъчно, за да играе”, продължи той.

„ЦСКА е добър отбор, но липсват някои други неща”, завърши Петрович.

Източник: Novsport

Последни новини