Николай Костов: Головете станаха от груби грешки, трябва да преглътнем тази горчивина

Николай Костов: Головете станаха от груби грешки, трябва да преглътнем тази горчивина

Topsport.bg

27-10-2023, 21:41

Наставникът на Левски - Николай Костов даде мнението си след загубата на своя тим от Берое. "Сините" отстъпиха с 1:2 в Стара Загора, но старши треньорът призна, че няма забележки към своите футболисти.

"Предстоят анализите и ще видим къде сме сгрешили. Головете станаха от груби грешки. Точно, когато очаквахме ние да вкараме, получихме гол след груба грешка. Това е футболът, приемаме това, което се е случило. Трябва да преглътнем тази горчивина.

Предстоят анализи. Забележки към футболистите нямам - други грешки не сме правили освен тези две, от които за съжаление паднаха и головете. Имахме преимущество. Ние играхме в половината на Берое. Не можахме да стигнем до по-сериозен момент, за съжаление. Нямаме таран, който да засича тези центрирания".

Естествено, че Уелтън е един от най-важните наши играчи. Представя се убедително, любимец е, разбира се, че липсва. Нека видим докторите как ще се справят с Ел Джемили.

Арда играе страхотно, поздравявам ги. Ще се борим, няма как. Доста от отборите, които се чувстват лидери, губят точки от отбори, които се борят от първата до последната минута. Както и Берое, поздравявам ги и тях", заяви Костов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини