Николай Панайотов: Сладко е, когато биеш Левски

Николай Панайотов: Сладко е, когато биеш Левски

Topsport.bg

07-11-2023, 19:58

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Панайотов изрази задоволството си от победата на "червените" над Левски в последен мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Тимът на младия специалист се наложи с 1:0 след гол-шедьовър на Педриньо през втората част.

"Сладко е, когато биеш Левски. Смятам, че през първото полувреме седяхме компактно на терена, Левски играха повече с топката, но имахме ситуации. В края на полувремето започнахме да играем по-уверено с топката. Изнасяхме добре топката. Мен това ме радва, защото искам да виждам повече увереност при изнасянето на топката. През второто полувреме ни се отвори шанс, който вкарахме. Беше трудно с десет човека, но поздравявам момчетата за този успех", сподели 28-годишният наставник на ЦСКА 1948

"Имахме мачове с доста шансове и сега можеше точките ни да бъдат повече. Надявам се тази победа да вдъхне увереност на момчетата.

Ние за всеки мач се готвим отделно. Гледаме видео, анализираме. При мен има професионалисти. Изключително съм доволен т отношението в тренировъчния процес. Радвам се, че добиват се по-голяма увереност.

Всеки мач е труден. Откакто съм старши треньор, няма лек мач. Винаги съм казвал, че особено тази година, първенството е доста равностойно. Мачът с Пирин ще бъде много труден, но трябва да се стремим да спечелим", завърши Панайотов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини