Светослав Петров: Не мога да приема, че професионалисти изглеждат по този начин

Светослав Петров: Не мога да приема, че професионалисти изглеждат по този начин

Topsport.bg

12-11-2023, 20:49

Старши треньорът на Етър Светослав Петров бе много разочарован след тежкото поражение с 0:4 от Лудогорец в среща от 17-ия кръг на efbet Лига.

"Отношението, влязохме с прекалено голям респект, за пореден път. Не знам какво трябва да правим, за да не получим гол в първите 5-10 минути. Срещу отбор като Лудогорец, когато вкара ранен гол, играта стана различна.

Жалко, за мен най-жалък е начинът, по който изглеждаме. Не мога да приема, че професионалисти изглеждат по този начин. Бяхме на терена, колкото да свърши мачът. Абсолютно нищо не показахме", заяви Петров минути след края на мача във Велико Търново.

Той открои многото кадрови проблеми в състава на "болярите": "Цяла седмица тренирахме с 14 човека. На полувремето се наложи да правим 2 принудителни смени. Получихме гол, Ботев Враца също ни вкара, но обърнахме. Начинът, по който изглеждахме, за хората, които ни подкрепят, за обществеността, е обиден".

"За мен класният футболист е постоянният футболист, който държи едно ниво в 75-80% от мачовете. Имаме доста отсъстващи, няма го половината отбор. Няма какво да се оправдавам. За мен е обиден начинът, по който изглеждахме. Ще направя анализи и ще взема мерки, защото така няма как да стане", коментира Светльо Петров лошото представяне на своя тим.

"За нас всички мачове са тежки. Чака ни изключително тежък мач за Купата срещу Черноморец. Утре ще видим с колко живи и здрави играчи ще разполагаме, но ако изглеждаме по същия начин, ще бъде жалко за хората, обществеността и хората, които си дават парите", завърши съкрушеният треньор на Етър.

Източник: Topsport.bg

Последни новини