Славия уволнява Бакеро при нова издънка

Славия уволнява Бакеро при нова издънка

Topsport.bg

21-08-2023, 17:18

Славия ще има нов треньор, ако "белите" загубят домакинството си на ФК ЦСКА 1948, което е другия понеделник от 21:15 часа. Причината са не само слабите резултати на най-стария столичен клуб, ами и ужасната игра. Феновете на Славия вече заливат с критики Хосе Мари Бакеро, а думите му след тежкото поражение с 0:3 от Берое, че това бил най-добрият мач на неговия отбор, са прелели чашата, пише "Мач Телеграф"/

Като цяло назначението на испанския ветеран беше голям риск, защото той не беше старши треньор близо 10 години. През този период той работеше в академията на Барселона - Ла Масия и съдейства за трансфера на Мартин Георгиев на "Камп Ноу". Към днешна дата и двамата са в "Овча купел". Бакеро започна с измъчен успех над Етър, а след това отборът му падна от Ботев Вр. Хиксът с ЦСКА на "Армията" върна усмивките в "белия" лагер, но последвалите тежки загуби от Черно море (1:5) и Берое (0:3), поставиха на карта бъдещето на Бакеро.

Напрежението в Славия се видя нагледно и в Стара Загора, когато на терена се скараха Галин Иванов и Ерол Дост и само намесата на техните съотборници предотврати нещо по-сериозно.

Източник: Topsport.bg

Последни новини