"София Спорт" смачка и Славия в първенството на Футбол 5

Novsport

13-04-2019, 14:10

Отборът на "София Спорт" (родени 2010 година) затвърди за пореден път впечатлението, че е най-силният тим в първенството на Футбол 5 в столицата. Малките таланти на един от най-перспективните ни млади треньори Йордан Димитров, записаха победа с 1:0 над Славия в мач, игран в комплекса "Царско село".

"София Спорт" буквално смачка с огромно превъзходство своя съперник, на фантастичната игра на вратаря на "белите" спаси неговия отбор от разгром. Наследникът на Гошо Петков спаси всичко възможно, но в крайна сметка капитулира 4 минути преди последния съдийски сигнал. Тогава нападателят Ясин Сали най-после успя да вкара топката в мрежата и хвърли в екстаз съотборниците и родителите на децата.

Двубоят бе изгледан от президента на клуба Владимир Стоянов и членове на управата, които бяха категорични, че "София Спорт" можеше да се поздрави и с двуцифрена победа. За пореден път бе отчетена изключително грамотната за възрастта игра в тактически план, както и безспорните лични качества, които притежават малките футболисти.

"Има и такива мачове, когато просто вратарят на съперника не ти дава да отбележиш голове. Всички видяха как игра нашият отбор и това 1:0 е най-малкото, което заслужавахме. Благодаря на всички деца и техните родители за полаганите усилия и им обещавам, че ще продължа да давам всичко от себе си", заяви пред журналистите в залата Йордан Димитров.  

Източник: Novsport

Последни новини