Треньорът на Етър се закани на Берое: Време е да счупим каръка, победата е задължителна

Треньорът на Етър се закани на Берое: Време е да счупим каръка, победата е задължителна

Topsport.bg

12-08-2023, 16:15

Старши треньорът на намиращия се на последното място в Първа лига Етър (Велико Търново) Емануел Луканов сподели очакванията си за мача срещу Берое и заяви, че победата вече е задължителна. Срещата е в понеделник (14-и август) от 19.00 часа на стадион "Ивайло". И докато търновци са последни само с 1 точка, то изненадващо напълно обновеният отбор на Берое е 3-и.

"Време е да счупим каръка и да оберем плодовете на труда си, на това, което сме свършили, и да вземем първата победа в efbet Лига. Още след мача във Варна казах, че срещу Берое победата е задължителна. Искам да играем със същото себераздаване, със същия интензитет и агресия, но да вкараме положенията, които създаваме. Да сме и малко по-прецизни в защита в тези епизодични моменти, в които ни наказват", заяви младият специалист.

"Победата не само ще повиши точковия актив, а носи със себе си и самочувствие, ще свали напрежението. Ще отвори доста други компоненти. Мисля, че ни е време вече да спечелим! Няма да ни е лесно, Берое не е този отбор, който беше в подготовката, с всеки изминал мач трупа точки и самочувствие. Това трябва да си извоюваме и ние. Нямаме кадрови проблеми освен Илкер Будинов, който е с шевове на крака и няма да тренира десет дни. Георги Ангелов се завръща след наказание, всички са на линия и подготвени, остава да направим избора за стартовия състав", завърши бившият защитник.

Източник: Topsport.bg

Последни новини