Филипов държи на своята версия: Ще се видим в съда! Боби го е страх като мишка от фенската любов

Филипов държи на своята версия: Ще се видим в съда! Боби го е страх като мишка от фенската любов

Topsport.bg

11-11-2023, 20:14

Илиян Филипов коментира думите на Георги Иванов-Гонзо и Христо Запрянов, които твърдят, че е лъжец и че никога не са го заплашвали със затваряне на стадионите на Локомотив и Ботев, ако Филипов не гарантира провеждането на двубоя между България и Унгария на "Колежа"

"Гонзо пред мен, пред Атанас Узунов - председател на общински съвет, пред кмета на Пловдив и пред Огнян Златков заяви, че ще спре двата стадиона на Локомотив и Ботев, ако не се проведе мачът. Каза: "Вие това ли искате? Двата отбора да играят в Кърджали и Стара Загора".

И аз му казах: "Моля те, не го казвай пак, защото ако излезе от тази врата, този път ще ви изнесат с краката напред от БФС. Там имам свидетели. За разговора по телефона с Христо Запрянов нямам свидетели. Сега ще видим кой какво е казал. Те прехвърлят от болната глава на здравата глава. Ние сме виновни, че ще паднат с 3:0 и че Боби Михайлов го е страх като мишка от любовта на феновете.

Нека Запрянов ме съди. Ще се видим в съда, няма проблем. Гонзо като твърди, че е бил до него, потвърждава, че му е казал тези неща да ми ги съобщи. На срещата при кмета Гонзо каза същите неща. Днес този Запрянов ми се обажда и ме заплашва пак. Аз този Запрянов не съм го виждал. Ще видим кой казва истината и кой лъже. Аз не записвам разговори и винаги вдигам телефона на хората", заяви той пред "Спортал".

Източник: Topsport.bg