ФК ЦСКА 1948 - Левски: 1:0, Ивайло Чочев с гол от съблекалнята

ФК ЦСКА 1948 - Левски: 1:0, Ивайло Чочев с гол от съблекалнята

Topsport.bg

14-05-2023, 20:06

ФК ЦСКА 1948 приема Левски на старта на плейофите в efbet Лига. Мачът в Бистрица е от 20:00 часа. Главен съдия на мача е Георги Гинчев.

Домакините са в приповдигнато настроение след класирането на финала за Купата, но през шампионата, момчетата на Тодор Янчев напоследък не се представят особено добре като са с четирима мача без победа.

"Сините" ще преследват първа победа срещу този съперник през сезона, а евентуален успех ще приближи отбора на две точки третото място в класирането, което към момента се заема от днешния им съперник. 

Левски беше в серия от 10 мача без загуба, но отстъпи с 0:1 на Локомотив (Пловдив) в последния си мач от редовния сезон. 

Треньорът на домакините Тодор Янчев няма да може да разчита на Ангел Лясков, Октавио и Светослав Диков, които са наказани. С контузии са Джонатан, Райън Бидунга и Евгений Сердюк. 

Добрата новина за наставника на "сините" Елин Топузаков е завръщането в състава на Андриан Краев и Филип Кръстев. Аут поради контузия продължава да бъде Хосе Кордоба.

В двете срещи между двата отбора в efbet Лига до момента, ФК ЦСКА 1948 надви Левски с 1:0 у дома в редовния сезон, а срещата на "Георги Аспарухов" завърши 0:0. 

Източник: Topsport.bg

Последни новини