ЦСКА - Ботев (Враца), Йомов добави името си сред голмайсторите

ЦСКА - Ботев (Враца), Йомов добави името си сред голмайсторите

Topsport.bg

25-02-2022, 17:22

ЦСКА приема Ботев (Враца) в мач от 21-ия кръг на efbet Лига. Двубоят е от 17:30 часа и ще е първи за "червените" на "Българска армия" през новата година. Досега тимът на Стойчо Младенов изигра две столични дербита - срещу Локомотив и Славия, но в нито едно от тях не беше домакин.

"Армейците" не се представиха убедително в първите си два двубоя, ну успяха да вземат 4 точки от тях. Толкова е и изоставането на отбора от шампиона и лидер в класирането Лудогорец. Днес се очаква "червените" сравнително лесно да спечелят срещу един от аутсайдерите в първенството и да натрупат самочувствие преди важните мачове през следващата седмица - четвъртфинала за Купата на България срещу Локомотив (Пловдив) и вечното дерби срещу Левски.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА!

Стойчо Младенов няма да може да разчита на Греъм Кери, който си изкара червен картон в края на срещата със Славия. Треньорът на "армейците" почти сигурно ще пусне Бисмарк Чарлс до Жорди Кайседо и отборът ще действа с двама чисти нападатели. Офанзивният подход ще бъде допълнен от присъствието по левия фланг на новото попълнение Маурисио Гарсес.

Ботев (Враца) започна полусезона с тежко поражение на собствен терен от ФК ЦСКА 1948. Отборът на Даниел Моралес загуби с 0:4, а многобройните пропуски в защита едва ли могат да бъдат коригирани толкова бързо.

Очаква се Моралес да направи няколко промени за мача срещу тима, в който работеше до миналата година. Защитникът Луис Фелипе беше картотекиран, но това не се случи с колумбийците Браян Переа и Федерико Бариос. В атака отново ще започне Мохамед Бентахар.

Източник: Topsport.bg

Последни новини