ЦСКА - Царско село, спокойни първи минути

ЦСКА - Царско село, спокойни първи минути

Topsport.bg

12-03-2022, 16:15

ЦСКА приема Царско село днес от 17:30 часа в двубой от 23-тия кръг на efbet Лига.

"Армейците" ще опитат да спечелят убедително второ поредно шампионатно домакинство, след като преди две седмици разбиха Ботев (Враца) с 4:0 и за първи път през сезона съумяха да решат крайния изход на срещата още през първото полувреме.

Днес съперникът отново е удобен за резултатно представяне - последният във временното класиране Царско село загуби всяка от трите си пролетни срещи, изграден е почти изцяло от нови футболисти, а дебют на "Армията" ще направи и новият треньор на тима Стефано Макопи след освобождаването след само 3 срещи на Андреа Сасарини.

Стойчо Младенов ще заложи на офанзивен подход и система 4-4-2, като на върха на атаката ще си партнират Жорди Кайседо и Бисмарк Чарлс. До последно под въпрос за срещата ще бъде Турицов, който изпитва болка в адуктора.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

От неговото състояние зависи и карето на ЦСКА в защита. Ако той играе, ще бъде поставен отдясно, а отляво ще действа Вион.

В негово отсъствие пък французинът ще играе като десен бек, а вляво от Лам и Кох шанс за изява ще получи младият Християн Петров. За стабилността в центъра ще отговарят Мухар и Жеферсон.

Източник: Topsport.bg

Последни новини