Чичо Венци: Аз съм телевизор без говор

Чичо Венци: Аз съм телевизор без говор

Topsport.bg

10-11-2023, 17:41

Венцеслав Стефанов говори пред медиите след победата на Славия над Ботев (Враца) с 1:0. Стефанов сподели, че играчите на "белите" са се раздали. Той разкритикува решението на Българския футболен съюз евроквалификацията с Унгария да бъде без публика.

"Трябва и да могат да вкарат. Добре, че не стане като не вкараш да ти вкарат. Момчетата се раздадоха, играха силно, на предела на възможностите си"

"Има мач с Янтра. Не слагай тигана преди да хванеш рибата. Нека мине с мача с Янтра, после ще говори. Няма слаби отбори. Не подценявам нито един клуб. Аз съм телевизор без говор. Казват ми искам този, не искам този и така продължаваме".

"По казуса с националния отбор искам да кажа на новия селекционер да гледа внимателно днес мача и този, който беше на вратата на Славия. Друго не искам да казвам. Той си има право и си гледа. Националният отбор трябва да играе пред публика и трябва да бъде в София. За мен това е истината. Българският зрител иска да гледа българските футболисти по нашите стадиони. Мачове без публика са пълна глупост", завърши Стефанов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини