„Червените“ не се предават: Футболът е чудо, всичко е възможно!

„Червените“ не се предават: Футболът е чудо, всичко е възможно!

Novsport

11-05-2019, 22:26

„Не ни достигна един гол, който трябваше да вкараме. Не само дузпата, имахме и други ситуации. За съжаление обаче ги пропуснахме, но битката остава и ние ще се борим до края.“

Това каза Добромир Митов, след като ЦСКА на практика загуби шансовете си за титлата, фиксирайки нулево домакинско реми срещу шампиона Лудогорец в Първа лига.

Нападателят на „червените“ Али Соу пропусна дузпа още в началото на мача, след който те останаха на три точки от върха, а заради по-лошите си показатели в преките двубои, трябва да чакат две грешки в оставащите три кръга на Лудогорец, за да спрат хегемонията на разградчани.

„Жалко за пропуснатата възможност, много съжаляваме. Не можем обаче да обвиняваме момчетата – всеки пропуска дузпи. Ще играем до последно, докато имаме шансове“, каза временният наставник на ЦСКА, който след изненадващата оставка на Любослав Пенев води тима заедно с Люпко Петрович и Димитър Пенев.

„Чисто психологически едно попадение на Соу от дузпа щеше да прати мача в друга посока, но не мога да го виня момчето, нито останалите. Искахме, желаехме и търсихме гола. Нервен мач, доста накъсан, с доста нарушения. През по-голямата част обаче смятам, че ние контролирахме ситуацията на терена. Доволен съм от целия отбор. Имахме си проблеми през седмицата. Опитахме се да направим и невъзможното, за да са готови всички. С някои се получи – с други не, но всеки един наш играч трябва да защитава мястото си в ЦСКА. Разполагаме с много равностойни футболисти. Имаме 25.“

Смята ли той, че „червените“ все още имат шансове за титлата?

„Футболът е чудо, защото всичко е възможно. Ние не се предаваме и ще играем до край!“

Източник: Novsport

Последни новини