Aлександър Василев: Излизаме за победа срещу Лудогорец

Aлександър Василев: Излизаме за победа срещу Лудогорец

Novsport

28-03-2019, 18:09

Бранителят на Берое Александър Василев показа самочувствие преди първия мач на старозагорци от плейофната фаза на Първа лига срещу шампиона Лудогорец. Василев вярва, че тимът му има сили за пълен успех на „Лудогорец арена”, въпреки колебливите игри на Берое напоследък.

„Истината е, че в последно време ни липсват резултати. Паузата в шампионата ни се отрази добре. Наблегнахме на тренировките. Тренирахме много тактически, за да се подготвим за предстоящите мачове от първата шестица. Времето ще покаже дали всичко ще бъде наред. Надявам се, че ще успеем да постигнем целите си и ще завършим на четвърто място. Истината е, че играем футбол, но трябва да сме по-резултатни. Трябва да отбелязваме голове, за да побеждаваме”, коментира той.

„Лудогорец е доказан отбор, който аз много уважавам. Очакванията ми са да отидем там, треньорите ще ни подготвят добре, ще ни кажат какви са слабите им страни, и надявам се да се възползваме максимално от тях и да спечелим нещо от този мач. Аз лично се надявам на победа. Вярвам в това нещо”, продължи Василев.

„Аз не мога да коментирам Лудогорец, но винаги смяната на треньора има допълнителен импулс в играта. Надявам се отидем там и да покажем добър футбол срещу добър отбор като Лудогорец и да измъкнем максималното от мача. Нямам сантиментални чувства към Лудогорец. Чувствам се като преди всеки мач.”

„Лудогорец играе много добре в атака, умеят да взимат правилните решения, ние трябва да сме добре организирани в защита. Това не означава, че ще играем само в защита. Трябва да се възползваме от грешките им. Всеки един отбор допуска грешки. Който се възползва повече от грешките на противника, той печели. Напълно вярвам, че можем да постигнем целта си и да преборим Ботев Пловдив и Черно море за четвъртото място”, допълни Александър Василев.

Източник: Novsport

Последни новини