Мартин Камбуров: Съжалявам, че не победихме

Мартин Камбуров: Съжалявам, че не победихме

Novsport

03-03-2018, 17:11

Берое удържа равенството 0:0 при гостуването на срещу Левски, въпреки че през второто полувреме остана с човек по-малко.

За играч на мача пък бе избран футболистът на старозагорци Мартин Камбуров.

„Щом завърши 0:0 мача, значи равенството е заслужено. Шампанското за футболист на мача е за целия отбор, защото показахме характер и успяхме да задържим равенството с човек по-малко. Съжалявам, че не победихме, защото първото полувреме имахме по-чисти положения.

През второто полувреме дадохме на Левски повече фаулове около пеналта, прибрахме се в нашата половина.  Може би бяхме учудени, че Левски ни даваше доста пространства и ние създадохме положения в началото на мача и като чели след почивката излязохме малко лежерно. Това ни изигра лоша шега. След червения картон беше малко трудно, но се справихме”, каза играчът на мача. 

„Колкото до съдийското отсъждане за картона – може би е малко спорно, но така  е решил съдията, така е дал. Ники Йорданов е опитен рефер. Може би имаше някои спорни ситуации, но според мен той се справи с мача”, заяви Камбуров.

„Свикнал съм на „Герена” да побеждаваме, така че не съм много доволен от едната точка, но с оглед на това, че бяхме с човек по-малко – може би е добре. Вече сме с 9 точки пред Ботев, което ни дава увереност.

Надявам се да продължим да трупаме точки и да запазим 4-ото място, а защо не и да се качим нагоре. Доволен съм от хората в Стара Загора и за това преподписах за още 1 година”, допълни футболистът.

Източник: Novsport

Последни новини