Александър Тунчев: Обмислям промени

Александър Тунчев: Обмислям промени

Topsport.bg

12-03-2022, 23:08

Треньорът на Локо (Пловдив) - Александър Тунчев - е категоричен, че неговият отбор се нуждае и от повече шанс, за да се върне към добрите резултати.

"Ние си знаем проблемите. Коментирахме и слабостите, които проявихме, но със сигурност и шансът отново трябва да ни намигне и да се върне на наша страна. И срещу ЦСКА, и срещу Ботев, а и в първия кръг срещу Левски имаше моменти, в които с повече късмет можеше да стигнем до по-добри резултати", категоричен бе специалистът пред "Мач Телеграф".

За мача с Берое той продължава да има и сериозни кадрови проблеми. Атакуващият халф Лукас Салинас отново няма да попадне сред избраниците му. Петър Витанов е по-близо до завръщане, но вероятно той ще остане на пейката и в средата на терена отново като титуляр ще започне Емил Янчев. Наказан за два мача е и основният защитник Кристиян Гомис.

"Обмислям и промени, включително в схемата на игра, но за да ги видите, трябва да сме сигурни, че ще доведат до по-добър ефект. Митко Илиев трябва сам до преодолее разочарованието от пропуснатата дузпа срещу Ботев. Помагаме му и не го виним, всички сме наясно с неговото влияние върху играта на Локомотив", каза още Тунчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини