Арда - Локомотив (Пловдив): Съставите

Арда - Локомотив (Пловдив): Съставите

Topsport.bg

18-03-2022, 16:28

Отборите на Арда и Локомотив (Пд) откриват 24-ия кръг в efbet Лига в 17:30 часа. Трите точки са от съществено значение и за двата тима, които определено се представят малко под възможностите си през тази кампания. 

Кърджалийци изостават на 6 точки от днешния си съперник, но с евентуален успех могат да стопят дистанцията наполовина. "Смърфовете" обаче също искат да си тръгнат с трите точки, като така поне временно ще се намести в Топ 6.

Домакините са в доста неприятна серия под ръководството на Стамен Белчев, като имат актив от четири загуби и само една победа. В състава на Арада днес ще липсва контузеният Руменов. За гостите проблемите са повече. Салинас е контузен, а Гомис, Марсел и Витанов са наказани. Така Александър Тунчев ще трябва да прекроява състава.

ВИЖТЕ КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА!

В досегашните шест мача между двата тима в елита статистиката е доста интересна. Арда все още няма победа над Локо. "Железничарите" обаче също не доминират особено, като имат две победи, а четири мача са завършили наравно.

Главен съдия на срещата е Станислав Тодоров, с помощници Мартин Димитров и Христо Хаджийски. С ВАР ще се занимават Георги Гинчев и Красимир Атанасов. Делегат на БФС е Димитър Петров, а работата на реферите зорко ще следи Ахмед Ахмед.

Източник: Topsport.bg

Последни новини