Бизнесмен спази обещанието си, купи 100 билета за юбилея на ЦСКА

Бизнесмен спази обещанието си, купи 100 билета за юбилея на ЦСКА

Novsport

04-05-2018, 18:19

Бизнесменът Лъчезар Николов-Чезари спази обещанието си и вместо да си купи един билет за честването на юбилея на ЦСКА за ВИП ложата на стойност 1948 лв., взе 100 билета по 19.48 лв., които дари на домове за деца в риск и детски футболни школи.

За да бъде изненадата още по-пълна, всеки от малчуганите бе зарадван и с оригинална червена фланелка LEGEA. Отпред на нея пише ЦСКА, а отзад е познатият рефрен:

"Още от дете, запали моето сърце..."

Една част от билетите отиде за дома за деца в риск "Конкордия", където треньор на отбора по футбол е Методи Здравков, син на легендата на "червените" Радослав Здравков.

Друга част от пропуските бе предоставена на бъдещите футболни таланти от школата на ФК "Младост", които останаха приятно изненадани от жеста, който направи бизнесменът.

Третата част от пропуските беше раздадена на победителите в различни спортни дисциплини, включително и футбол, по случай спортния празник на 144-то училище в квартал "Младост".

На всяка от срещите Чезари говори за славната история на ЦСКА и пожела на децата да следват своите идоли и да постигнат техните успехи.

Преди няколко дни в предаването "На ринга" Лъчезар Николов заяви:

"Не се чувствам ВИП и затова няма да си купя такава покана. За мен има едно много простичко правило. В църква и на стадион всички сме равни! Така че за мен не е важно да съм ВИП, а отборът да върви добре."

Източник: Novsport

Последни новини