Ботев (Пловдив) - Локомотив (София): 0:2 (Развой на срещата по минути)

Ботев (Пловдив) - Локомотив (София): 0:2 (Развой на срещата по минути)

Topsport.bg

19-05-2023, 18:03

Ботев (Пловдив) приема Локомотив (София) в среща от 32-рия кръг на efbet Лига. Двубоят започва в 19:15ч. и в него пловдивчани ще търсят първи успех на реновирания си стадион.

"Канарчетата" все още нямат успех и дори отбелязан гол на "Колежа". Ботев ще опита от третия път да се добере до успеха, след като загуби на своя стадион от Левски и Лудогорец. И двата тима на практика нямат шанс за седмото място, даващо право на участие в бараж за европейските клубни турнири, като същевременно са си гарантирали мястото в елита за следващия сезон.

През седмицата стана ясно, че наставникът Бруно Балтазар ще води тима в оставащите мачове до края на сезона, след което ще напусне клуба. Същото важи и за Азрудин Валентич, който бе със статут на съветник по спортните въпроси на боса Антон Зингаревич.

"Железничарите" също са в серия от негативни резултати, което принуди клубното ръководство да подложи играчите на детектор на лъжата. Проверката е била извършена в офиса на най-известната сертифицирана компанията, занимаваща се с такива изследвания в страната. Всички футболисти са минали полиграфа успешно.

Източник: Topsport.bg

Последни новини