Върба: Мачовете до края ще са подготовка за новия сезон и за двубоите в Европа

Върба: Мачовете до края ще са подготовка за новия сезон и за двубоите в Европа

Novsport

27-06-2020, 23:11

Треньорът на Лудогорец Павел Върба остана доволен от успеха с 6:1 над Локо Пд и заяви, че няма да има никакво отпускане от страна на неговия тим, тъй като всеки оставащ двубой до края на шампионата ще бъде подготовка за новия сезон и битките в Европа.

"От наша старна беше много активен мачът, това ни бе игровият план, това искахме като цяло. Главното е, че отбелязахме шест гола и играта бе приятна за наблюдаване. Надявам се феновете да са останали доволни."

"Прекъсването заради коронавируса наруши всички наши планове. Просто обърна нещата с краката нагоре. Сега просто не е време да намаляме темпото и да доиграваме мачовете. Търсим максимум във всеки двубой. Целта е да влезнем в групите на Шампионска лига, мачовете до края ще са подготовка за новия сезон и за двубоите в Европа. Няма да подценим нито един мач."

"Планът ни беше Каули да бъде много активен в зоните между отделните линии. Днес той беше от ключовите играчи за резултата. След мача с Берое се бяхме се разбрали с Кешеру да направи тази операция и да се възстанови възможно най-бързо. Чибота направи един много добър мач днес. Използва по най-добрия начин бързината си."

Източник: Novsport

Последни новини