ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: На Ринга преди голямата битка ЦСКА - Лудогорец

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: На Ринга преди голямата битка ЦСКА - Лудогорец

Novsport

10-05-2019, 15:00

ЦСКА и Лудогорец се вкопчват в битката за титлата с директен сблъсък на стадион "Българска армия" в събота вечер.

Неубедителното представяне на "орлите" в последно време и резките промени при "червените" събудиха интереса и на безпристрастния привърженик, защото интригата през настоящия сезон може да остане жива до самия край.

Няколко кръга преди кулминацията Любослав Пенев напусна "червените", но срещу Черно море във Варна не се забеляза неговата липса.

Дори напротив, футболистите играха освободено и напълно заслужено стигнаха до успех с 3:1 срещу бойките „моряци“ на Илиан Илиев.

Така ЦСКА спечели най-много в предишния кръг, тъй като Лудогорец стигна само до точка в Стара Загора и при това с любезното съдействие на загубилия концентрация в края на срещата вратар на Берое Душан Перниш.

Така разликата между двата основни конкурента за титлата е само три точки и може да бъде стопена още в събота на „Армията“.

Затова и всички погледи отново са насочени към Борисовата градина, а предстоящата битка за върха ще бъде коментирана в днешното предаване „На Ринга“ с водещ Крум Савов, което посетителите на Novsport.com могат да гледат на живо тук:

Източник: Novsport

Последни новини