Дубълът на Ботев (Пловдив) и Монтана не успяха да се победят

Дубълът на Ботев (Пловдив) и Монтана не успяха да се победят

Topsport.bg

17-04-2022, 19:18

Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) завърши наравно 1:1 с Монтана в среща от 32-ия кръг на Втора лига. Двубоят се игра на "Футболен комплекс Ботев 1912".

През всичките 90 минути над Пловдив се изливаше непрестанен дъжд, който затрудни двата тима. Гостите от Монтана бяха много по-активният тим и могат да съжаляват, че не си тръгнаха с трите точки.

"Сините", които са се устремили към Първа лига, контролираха случващото се на терена. През първата част гол не падна, като на няколко пъти гостите отправиха опасни неточни удари.

След почивката натискът на Монтана се увеличи и в 55-ата минута "сините" откриха резултата. Християн Славков отрази серия от удари към вратата си, но в крайна сметка Йордан Йорданов прати топката в мрежата.

Последваха още няколко ситуации за гостите, но те не успяха да се възползват от тях. Така се стигна до 76-ата минута, в която Точукву Нади центрира от фаул в центъра на терена, вратарят на гостите се намеси неубедително, последва сериозно разбъркване и Атанас Чернев с премерен удар фиксира крайния резултат.

Източник: Topsport.bg

Последни новини