Душан Керкез: Първото и второто полувреме бяха напълно различни за нас

Душан Керкез: Първото и второто полувреме бяха напълно различни за нас

Topsport.bg

01-12-2023, 17:50

Наставникът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез изрази задоволество от след победата над Арда в Кърджали. Словенският специалист похвали своите футболисти за представянето, особено през второто полувреме, когато паднаха и двата гола.

"Първото и второто полувреме бяха напълно различни за нас. През първото не се представихме по най-добрия начин - Арда контролираше двубоя, но през втората час показахме класата си и успяхме да спечелим.

Арда не ни изненада по никакъв начин. Знаехме, че ни очаква труден мач. Арда е стабилен отбор, добре организиран. Променихме мисленето си и енергията, с която играхме преди почивката. Трябваше да запазим по-добра постройка между линиите. Създадохме шансове и успяхме да отбележим.

Освен една грешка през първото полувреме, в която Боруков имаше възможност, мисля че се справихме добре в дефанзивен план. За да отбележим попадение в атака, трябва да се представим добре и в защита. Поздравления към всички, особени за второто полувреме. Благодаря много и на феновете, които дойдоха да ни подкрепят в работен ден. Радвам се, че успяхме да им дадем поводи за радост.

С тези три точки успяваме да се качим на последния влак за втората група в класирането. Ще се борим за топ 6. Винаги следващият мач е най-важен. Първо поглеждаме към Етър, а след това и към Хебър, защото за всеки отбор в България е важно как се представя в турнира за Купата", завърши Керкез.

Източник: Topsport.bg

Последни новини