Иво Тренчев: Играчите трябва да защитават клуба и себе си

Иво Тренчев: Играчите трябва да защитават клуба и себе си

Topsport.bg

25-11-2023, 17:30

Наставникът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев коментира загубата с 1:3 от Ботев в Пловдив. Специалистът изрази надежда, че от следващата седмица нещата в клуба ще бъдат по-добри.

"Вкарахме гол в първата минута, след което Ботев ни притисна. Не трябваше да допускаме този ранен гол през второто полувреме. Може би нашите шансове бяха удара на Станислав Костов и съприкосновението на Семенив в наказателното поле. Това бяха нашите моменти. Приемаме резултата. Ботев е добър отбор, беше въпрос на време да намерят себе си.

В началото на второто полувреме направиха пълен обрат, бяхме малко стъписани. Ще акцентирам на ситуацията на Семенив - имаше съприкосновение, за мен щом е в пеналтерията, трябва да се свири. Той имаше четири картона, глупаво е да си изкара пети за симулация. Вярвам, че имаше съприкосновение. Имаме млади футболисти, които грешат. Трябва да минат през тези грешки.

Не сме имали среща с новия кмет. Петър Занев вече е управител на клуба. Има задача да намери спонсор. Взехме решение между играчите да изкараме до декември. Дотук беше тежко да се работи. Това не е ново за нас. Пирин и преди е попадал в такива ситуации. Вярвам, че с идването на Занев ще се намери решение за отбора.

Играчите трябва да защитават клуба и за себе си. Първенството е един пазар. Вярвам, че от другата седмица нещата ще са по-добри", завърши Тренчев.

Източник: Topsport.bg

Последни новини