"Като Гунди" на гости в Нови хан (ВИДЕО)

Novsport

29-10-2019, 17:35

Характерът, футболните достойнства и харизмата на „синята“ легенда Георги Аспарухов. Това бе темата на разговор с децата от Нови Хан.

Този път авторите на „Като Гунди" Ивайло Кючуков и Райчин Генов посетиха ОУ „Св.Св. Кирил и Методий “, където учениците се запознаха с примера и безсмъртните послания на непрежалимия нападател. Децата имаха възможност да се докоснат до най-емблематичните примери от живота и кариерата на Аспарухов и да чуят част от неговите мисли, надхвърлили времето.

„Спортният съперник не е враг“, „Щом играеш за България, не си играй“ и „Учи се от малки и големи“ са само част от цитатите, които са надхвърлили времето и клубната принадлежност.

По време на срещата децата обещаха да следват добрите примери в своето ежедневие, а в нейния край те получиха редица подаръци и бяха изненадани от любимия клубен талисман „Лъвски“, с когото си направиха множество снимки.

„Ако желаете „Като Гунди“ да гостува и във вашето училище, пишете на [email protected],“ приканиха от сайта на „сините“.

Източник: Novsport

Последни новини