Крумовград - Арда 1:3 развоят минута по минута

Крумовград - Арда 1:3 развоят минута по минута

Topsport.bg

28-09-2023, 19:41

Отборите на Крумовград и Арда (Кърджали) се изправят един срещу друг в двубой от 11-ия кръг на efbet Лига. Мачът на комплекса "Никола Щерев - Старика" в Коматево стартира в 18:00 часа, а главен съдия ще бъде Станимир Тренчев.

Домакините са една от приятните изненадите на сезона до момента. Въпреки че за пръв път играят в българския елит, "сините" се представят добре и към момента са девети в класирането. Отборът успя да открадне точки от някои от водещите тимове в елита - Лудогорец, Левски, ФК ЦСКА 1948. Сега обаче Крумовград е в серия от три поредни мача, в които няма победа. Тимът загуби от Локо (Пд), след това направи хикс с Левски, а в миналия кръг отстъпи на Пирин (Благоевград). Момчетата на Неманя Миланович ще искат да се върнат на победния път и да се отдалечат от опасната зона.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В МАЧА!

Гостите от своя страна показват все по-добри игри в последните мачове. Отборът от Кърджали към момента е шести с 16 пункта, на 3 от третия Левски. Момчетата на Александър Тунчев имат четири победи в последните си пет мача, а в последните три кръга имат само успехи - срещу Пирин, Ботев (Враца) и Хебър. Ако иска да гони място в Европа, то Арда днес със сигурност ще трябва да грабне трите точки, за да не допусне прекалено голямо изоставане от челните позиции.

Това ще бъде първи мач между тези два тима. Досега никога не са се срещали в първенството, както и не са играли контрола помежду си.

Източник: Topsport.bg

Последни новини