Късен гол на Чочев осигури нова важна победа на ФК ЦСКА 1948

Късен гол на Чочев осигури нова важна победа на ФК ЦСКА 1948

Topsport.bg

08-10-2023, 16:46

ФК ЦСКА 1948 и Ботев (Пловдив) се изправят един срещу друг в двубой от efbet Лига. Интригуващият сблъсък започва от 17:45 часа.

"Червените" бяха в серия от незадоволителни резултати, но я спряха в последния кръг, когато се справиха драматично с Ботев (Враца). В класирането ФК ЦСКА 1948 e на седмо място, но се нуждае от точки за да не позволи на отборите в челото да се откъснат.

Ботев също имаше много трудности до тук през сезона. Треньорска рокада донесе малко свежест, но загуби от ЦСКА и Черно море повишиха напрежението в клуба.

ВИЖТЕ ТУК КОЙ Е ФАВОРИТ В СРЕЩАТА!

Все пак преди седмица ''канарчетата" разбиха Берое с 4:1, а Антоан Бароан наниза три гола. Именно на това се надяват и сега пловдивчани при визитата си в Бистрица.

Ботев ще бъде без Красиан Колев в двубоя срещу ФК СКА 1948. Той е получил разтежение и пропуска двубоя. Както е известно аут за мача е и капитанът и голмайстор на тима Ивелин Попов. Контузен е и бранителят Джаспър Ван Хертъм.

Главен съдия на срещата е Михаел Павлов от Велико Търново, с помощници Георги Дойнов и Илиян Капарашев. Четвърти арбитър е Петър Кузев, а с ВАР ще се занимават Никола Попов и Никифор Велков. Делегат на БФС е Христо Ботев, а работата на реферите зорко ще следи Антон Генов.

Източник: Topsport.bg

Последни новини